Om Snicksnacksnoken

Här på Snicksnacksnoken försöker vi samla och skapa böcker, material och spel för den som vill arbeta lite extra med barns språkutveckling. Att läsa böcker är till exempel alltid språkstimulerande. Hittar ni inget som känns lockande hos oss – läs något annat!

Snicksnacksnoken rekommenderar: En bok om dagen!

 

 

Jag som skriver och driver Snicksnacksnoken heter Elvira Ashby. Jag är logoped sedan drygt 15 år tillbaka, och jag har arbetat med barn med språk-, tal- och kommunikationssvårigheter både inom habilitering, i förskola/skola och på logopedmottagning. Jag har två egna barn, Sam och Tilly, som arbetar hårt som Snicksnacksnokens testpatrull. Mer om mig kan du läsa på www.elviraashby.com

 

 

Jag som illustrerar och formger böckerna till Snicksnacksnoken heter heter Karin Holmström. Jag är illustratör och grafisk formgivare, med bas i en frilansateljé i Stockholm. Här jobbar jag med bilder till böcker, tidningar, läromedel och reklam, och gör också grafisk form av olika slag. Jag är väldigt glad i mitt yrke, som ger mig möjlighet att sätta mig in i nya ämnen, klura på bildidéer, läsa spännande texter och göra min egen tolkning av dem.

När jag inte är på kontoret hittar man mig kanske på loppis eller på dansgolvet.

Jag är utbildad på HDK -Högskolan för Design och Konsthantverk.
Här kan du se mer av det jag gjort.

Snicksnacksnoken ges ut av Hatten Förlag. Ett förlag som jobbar för att göra språkinlärning rolig och inspirerande. “Barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling har särskilt nytta av våra titlar – men de är självklart roliga och stimulerande för alla!”

Titta in, läs mer eller handla på www.hattenforlag.se